Good Cop Bad Cop

Evenementenlocatie Good Cop Bad Cop heet je hartelijk welkom aan de Molenweg 52 in Steenbergen.

Meer informatie over Good Cop Bad Cop in Steenbergen

Voor de echte avonturiers ben je bij Good Cop Bad Cop aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Good Cop Bad Cop en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Steenbergen, spreekt Good Cop Bad Cop tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Molenweg 52 in Steenbergen. Telefonisch is Good Cop Bad Cop te bereiken via 31 85 130 8766 en op de website http://www.goodcopbadcop.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Good Cop Bad Cop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Good Cop Bad Cop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Good Cop Bad Cop

Bezoekers bekeken ook