Real Escape Room Dordrecht

Evenementenlocatie Real Escape Room Dordrecht heet je hartelijk welkom aan de Vest 108 in Dordrecht.

Meer informatie over Real Escape Room Dordrecht in Dordrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Real Escape Room Dordrecht aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Real Escape Room Dordrecht en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Dordrecht, spreekt Real Escape Room Dordrecht tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Vest 108 in Dordrecht. Telefonisch is Real Escape Room Dordrecht te bereiken via 31 85 888 8581 en op de website https://realescaperoom.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Real Escape Room Dordrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Real Escape Room Dordrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Real Escape Room Dordrecht

Bezoekers bekeken ook