RV Actief, Bedrijfsfeest

Evenementenlocatie RV Actief, Bedrijfsfeest heet je hartelijk welkom aan de Zandhaarweg 24 in Weerselo.

Meer informatie over RV Actief, Bedrijfsfeest in Weerselo

Voor de echte avonturiers ben je bij RV Actief, Bedrijfsfeest aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij RV Actief, Bedrijfsfeest en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Weerselo, spreekt RV Actief, Bedrijfsfeest tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Zandhaarweg 24 in Weerselo. Telefonisch is RV Actief, Bedrijfsfeest te bereiken via 31 6 22782240 en op de website http://www.rvactief.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij RV Actief, Bedrijfsfeest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RV Actief, Bedrijfsfeest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. RV Actief, Bedrijfsfeest

Bezoekers bekeken ook