1. kamperen
  2. Intex Luchtbed Downy Formaat: Cot B76 x L191 x H25 cm Ingebouwde Voetpomp- Met Reparatieset

Intex Luchtbed Downy Formaat: Cot B76 x L191 x H25 cm Ingebouwde Voetpomp- Met Reparatieset

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Luchtbed Downy Formaat: Cot B76 x L191 x H25 cm Ingebouwde Voetpomp- Met Reparatieset is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 3 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Luchtbed Downy Formaat: Cot B76 x L191 x H25 cm Ingebouwde Voetpomp- Met Reparatieset

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

3 kg

Breedte

76 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Luchtbed Downy Formaat: Cot B76 x L191 x H25 cm Ingebouwde Voetpomp- Met Reparatieset

Het Intex Luchtbed Downy is een praktisch en duurzaam outdoor luchtbed dat perfect is voor kampeeravonturen. Met een formaat van B76 x L191 x H25 cm biedt dit luchtbed voldoende ruimte om comfortabel te kunnen slapen. Wat dit luchtbed echt uniek maakt, is de ingebouwde voetpomp. Hierdoor hoef je geen externe pomp of elektriciteit meer te gebruiken om het luchtbed op te blazen. Het enige wat je hoeft te doen, is het luchtbed uitvouwen, een paar keer met je voet pompen en je slaapplek is klaar! Dit maakt het luchtbed niet alleen handig, maar ook zeer geschikt voor kampeerders die graag licht reizen en geen extra gewicht willen meenemen. Daarnaast wordt het Intex Luchtbed Downy geleverd met een reparatieset, zodat je altijd voorbereid bent op onverwachte lekken. Dit zorgt ervoor dat je langdurig kunt genieten van dit comfortabele luchtbed, zonder je zorgen te hoeven maken over mogelijke schade. Dus of je nu gaat kamperen, logees hebt of gewoon een extra slaapoptie nodig hebt, het Intex Luchtbed Downy is de perfecte keuze voor een goede nachtrust in de buitenlucht.

Veelgestelde vragen over de Intex Luchtbed Downy Formaat: Cot B76 x L191 x H25 cm Ingebouwde Voetpomp- Met Reparatieset

De Intex Luchtbed Downy Formaat: Cot B76 x L191 x H25 cm Ingebouwde Voetpomp- Met Reparatieset is 76 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Luchtbed Downy Formaat: Cot B76 x L191 x H25 cm Ingebouwde Voetpomp- Met Reparatieset is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Luchtbed Downy Formaat: Cot B76 x L191 x H25 cm Ingebouwde Voetpomp- Met Reparatieset is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Luchtbed Downy Formaat: Cot B76 x L191 x H25 cm Ingebouwde Voetpomp- Met Reparatieset weegt 3 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Luchtbed Downy Formaat: Cot B76 x L191 x H25 cm Ingebouwde Voetpomp- Met Reparatieset is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten