ElixPro BBL matras Luchtbed met gat BBL benodigdheden Herstel matras Premium materiaal

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De ElixPro BBL matras Luchtbed met gat BBL benodigdheden Herstel matras Premium materiaal is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 0.50 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties ElixPro BBL matras Luchtbed met gat BBL benodigdheden Herstel matras Premium materiaal

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

0.50 kg

Breedte

100 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de ElixPro BBL matras Luchtbed met gat BBL benodigdheden Herstel matras Premium materiaal

Maak kennis met het ElixPro BBL matras, het perfecte luchtbed om optimaal comfort en ontspanning te ervaren na een Brazilian butt lift (BBL) operatie. Dit luchtbed is speciaal ontworpen met jouw behoeften in gedachten en is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal dat lang meegaat. Het ElixPro BBL matras biedt niet alleen de ondersteuning die je nodig hebt tijdens je herstel, maar ook een vleugje luxe. Dankzij het opblaasbare ontwerp kun je de stevigheid van het matras aanpassen aan jouw voorkeur. Of je nu een zachte of stevige ondergrond nodig hebt, met dit matras kun je ultiem comfort ervaren tijdens je nachtrust. Naast het bieden van de juiste ondersteuning, is dit matras ook zeer functioneel. Het heeft een speciaal gat dat is ontworpen om je BBL-resultaten te beschermen. Dit gat zorgt ervoor dat er geen druk op je achterwerk wordt uitgeoefend, waardoor je herstelproces soepeler en comfortabeler verloopt. Kies voor het ElixPro BBL matras en geef jezelf de luxe en het comfort dat je verdient na je BBL-operatie. Geniet van een ongeëvenaarde ervaring tijdens je herstel en word elke ochtend uitgerust wakker. Investeer in dit hoogwaardige product en maak je herstelproces zo aangenaam mogelijk.

Veelgestelde vragen over de ElixPro BBL matras Luchtbed met gat BBL benodigdheden Herstel matras Premium materiaal

De ElixPro BBL matras Luchtbed met gat BBL benodigdheden Herstel matras Premium materiaal is 100 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De ElixPro BBL matras Luchtbed met gat BBL benodigdheden Herstel matras Premium materiaal is een 1-persoons slaapmat.

De ElixPro BBL matras Luchtbed met gat BBL benodigdheden Herstel matras Premium materiaal is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De ElixPro BBL matras Luchtbed met gat BBL benodigdheden Herstel matras Premium materiaal weegt 0.50 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De ElixPro BBL matras Luchtbed met gat BBL benodigdheden Herstel matras Premium materiaal is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten