1. kamperen
  2. Bestway Tritech Queen Sleekflow Ingebouwd Dubbel Luchtbed Met Pomp 226x152x84cm

Bestway Tritech Queen Sleekflow Ingebouwd Dubbel Luchtbed Met Pomp 226x152x84cm

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway Tritech Queen Sleekflow Ingebouwd Dubbel Luchtbed Met Pomp 226x152x84cm is een -persoons luchtbed. Gemaakt van Kunststof en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway Tritech Queen Sleekflow Ingebouwd Dubbel Luchtbed Met Pomp 226x152x84cm

Aantal personen

Zelfopblazend

Materiaal

Kunststof

Gewicht

Breedte

39 cm

Dikte

25 tot 40 cm

Omschrijving van de Bestway Tritech Queen Sleekflow Ingebouwd Dubbel Luchtbed Met Pomp 226x152x84cm

Word wakker met een hernieuwd en verfrist gevoel op het Tritech Luchtbed Queen 84 cm met ingebouwd dubbel luchtbed en pomp! Dit queen-formaat bed is ontworpen om sterk en stevig te zijn, zodat het lang meegaat. Het wordt geleverd met een opblaasbaar hoofdbord dat het comfort naar een hoger niveau tilt wanneer je het nodig hebt. Bovendien zorgt het Ultra-Fresh-antimicrobiële oppervlak ervoor dat je bed beschermd is tegen de groei van geurveroorzakende bacteriën, schimmel en schimmels op het slaapoppervlak. Dit luchtbed heeft een duurzame constructie met een comfortabel slaapoppervlak en stevige interne structuur. Het Tritech-materiaal waarvan het is gemaakt, biedt duurzaamheid en sterkte, terwijl het zijn vorm behoudt, zelfs na meerdere keren opblazen en laten leeglopen. Het materiaal is speciaal ontworpen om luchtverlies tijdens de nacht te minimaliseren. Daarnaast biedt het Tritech-materiaal interne rekbestendigheid en contourondersteuning voor een comfortabele nachtrust. Het is stressgetest en kan moeiteloos alle gewicht en beweging aan die gepaard gaan met een goede nachtrust. Het luchtbed beschikt ook over een ingebouwd dubbel luchtbed met een pomp die het gemakkelijk maakt om het bed op te blazen en leeg te laten lopen. Het heeft ook een slankflow-hoofdbord dat zorgt voor een comfortabele rugleuning, perfect.

Veelgestelde vragen over de Bestway Tritech Queen Sleekflow Ingebouwd Dubbel Luchtbed Met Pomp 226x152x84cm

De Bestway Tritech Queen Sleekflow Ingebouwd Dubbel Luchtbed Met Pomp 226x152x84cm is 39 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm.

De Bestway Tritech Queen Sleekflow Ingebouwd Dubbel Luchtbed Met Pomp 226x152x84cm is een -persoons slaapmat.

De Bestway Tritech Queen Sleekflow Ingebouwd Dubbel Luchtbed Met Pomp 226x152x84cm is gemaakt van Kunststof. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway Tritech Queen Sleekflow Ingebouwd Dubbel Luchtbed Met Pomp 226x152x84cm weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway Tritech Queen Sleekflow Ingebouwd Dubbel Luchtbed Met Pomp 226x152x84cm is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten