Bestway Tritech 36 cm luchtbed tweepersoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway Tritech 36 cm luchtbed tweepersoons is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 14 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway Tritech 36 cm luchtbed tweepersoons

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

14 kg

Breedte

152 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Bestway Tritech 36 cm luchtbed tweepersoons

Dit Bestway Tritech tweepersoons luchtbed is de ultieme keuze voor een onvergetelijke nachtrust. Met zijn extra zachte slaapoppervlak en ingebouwd hoofdkussen biedt dit luchtbed het perfecte comfort waar je altijd naar verlangt. Maar dat is niet alles! Dit luchtbed is ook uitgerust met een handige ingebouwde elektrische pomp, waarmee je binnen enkele minuten moeiteloos het bed kunt opblazen en leeg laten lopen. Zo wordt het gebruiksgemak naar een geheel nieuw niveau getild. Het ingebouwde hoofdkussen voegt een extra laag van luxe toe aan dit luchtbed. Met een indrukwekkende dikte van 42 cm op de plek van het kussen en een hoogte van 36 cm voor het liggedeelte, biedt dit luchtbed een heerlijk zachte en ondersteunende slaapervaring. Het luchtbed wordt ook geleverd in een handige opbergtas, waardoor je het gemakkelijk kunt opbergen of zelfs meenemen op reis. Of je nu gaat kamperen, een logeerkamer wilt inrichten of gewoon een comfortabele slaapoplossing zoekt, dit Bestway Tritech tweepersoons luchtbed is de perfecte keuze voor jou. Dus waar wacht je nog op? Ontdek nu het ultieme slaapcomfort en geniet van de beste nachtrust die je ooit hebt gehad!

Veelgestelde vragen over de Bestway Tritech 36 cm luchtbed tweepersoons

De Bestway Tritech 36 cm luchtbed tweepersoons is 152 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Bestway Tritech 36 cm luchtbed tweepersoons is een 2-persoons slaapmat.

De Bestway Tritech 36 cm luchtbed tweepersoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway Tritech 36 cm luchtbed tweepersoons weegt 14 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway Tritech 36 cm luchtbed tweepersoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten