Opblaas auto matras luchtbed voor in de wagen camping bank luchtmatras achterbank Donkerblauw luchtbed 184.9x130

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Opblaas auto matras luchtbed voor in de wagen camping bank luchtmatras achterbank Donkerblauw luchtbed 184.9x130 is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 3.5 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Opblaas auto matras luchtbed voor in de wagen camping bank luchtmatras achterbank Donkerblauw luchtbed 184.9x130

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

3.5 g

Breedte

130 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Opblaas auto matras luchtbed voor in de wagen camping bank luchtmatras achterbank Donkerblauw luchtbed 184.9x130

Maak uw autoritten en kampeeravonturen in 2021 comfortabeler met ons nieuwe opblaasbare auto matras luchtbed. Dit donkerblauwe luchtbed heeft de perfecte afmetingen van 184.9x130, waardoor het geschikt is voor diverse automodellen en uitvoeringen. Het is de ideale metgezel voor uw reizen, of u nu een weekendje weg gaat of een langere roadtrip plant. Dit opblaasbare luchtbed biedt u een praktische en economische oplossing voor overnachten in uw auto. U kunt het eenvoudig opblazen en aanpassen aan de contouren van uw achterbank, waardoor u een comfortabel en stabiel slaapoppervlak creëert. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en slijtvast is, zodat u er lang van kunt genieten. Dankzij het donkerblauwe design ziet het luchtbed er stijlvol uit en past het bij elke auto-interieur. Het biedt niet alleen een comfortabele slaapomgeving, maar kan ook dienen als een handige bank voor uw kampeeravonturen. U kunt het gebruiken om te ontspannen, te lezen of gewoon te genieten van het buitenleven. Neem dit opblaasbare auto matras luchtbed mee op uw volgende reis en ervaar het gemak en comfort dat het biedt.

Veelgestelde vragen over de Opblaas auto matras luchtbed voor in de wagen camping bank luchtmatras achterbank Donkerblauw luchtbed 184.9x130

De Opblaas auto matras luchtbed voor in de wagen camping bank luchtmatras achterbank Donkerblauw luchtbed 184.9x130 is 130 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Opblaas auto matras luchtbed voor in de wagen camping bank luchtmatras achterbank Donkerblauw luchtbed 184.9x130 is een 2-persoons slaapmat.

De Opblaas auto matras luchtbed voor in de wagen camping bank luchtmatras achterbank Donkerblauw luchtbed 184.9x130 is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Opblaas auto matras luchtbed voor in de wagen camping bank luchtmatras achterbank Donkerblauw luchtbed 184.9x130 weegt 3.5 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Opblaas auto matras luchtbed voor in de wagen camping bank luchtmatras achterbank Donkerblauw luchtbed 184.9x130 is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten