Slaapmat Camping Slaapmat 12 cm Ultra Dikke Opblaasbare Matras met Kussen, Ultralicht en Draagbaar Backpacken Pad voor

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Slaapmat Camping Slaapmat 12 cm Ultra Dikke Opblaasbare Matras met Kussen, Ultralicht en Draagbaar Backpacken Pad voor is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Slaapmat Camping Slaapmat 12 cm Ultra Dikke Opblaasbare Matras met Kussen, Ultralicht en Draagbaar Backpacken Pad voor

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

26 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Slaapmat Camping Slaapmat 12 cm Ultra Dikke Opblaasbare Matras met Kussen, Ultralicht en Draagbaar Backpacken Pad voor

Premium comfortkampeermat: onze campingmatras is niet zomaar een goedkope normale slaapmat. Onze Relefree campingmatras maakt gebruik van de nieuwste rektechniek aan de binnenkant, waardoor de luchtsteununit onafhankelijk kan vervormen om perfect aan te sluiten op de curve van je lichaam. Of je nu plat ligt of op je zij, deze matras biedt betere ondersteuning en verdeelt het gewicht effectief. Het comfort dat deze campingmatras biedt, is ongeëvenaard. Deze opblaasbare matras is groter en dikker dan andere campingslaapmatten op de markt. Met afmetingen van 197 x 67 x 12 cm na het opblazen, is deze matras veel breder en dikker. Met een dikte van 12 cm zul je volledig geïsoleerd zijn van de koude grond en harde rotsen. Je zult nooit meer last hebben van een doorgezakt gevoel op de koude grond en harde stenen tijdens het reizen of kamperen. Het voelt alsof je op een echt bed slaapt en zorgt voor een comfortabele en veilige slaapervaring. Daarnaast heeft deze slaapmat een handige upgrade: een ingebouwde pomp. Je hebt geen aparte luchtpomp meer nodig en hoeft niet meer met je mond te blazen. Druk simpelweg een paar keer op de pomp met je handen of voeten en de matras blaast snel op. Onze slaapmat maakt het kamperen nog gemakkelijker en comfortabeler.

Veelgestelde vragen over de Slaapmat Camping Slaapmat 12 cm Ultra Dikke Opblaasbare Matras met Kussen, Ultralicht en Draagbaar Backpacken Pad voor

De Slaapmat Camping Slaapmat 12 cm Ultra Dikke Opblaasbare Matras met Kussen, Ultralicht en Draagbaar Backpacken Pad voor is 26 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Slaapmat Camping Slaapmat 12 cm Ultra Dikke Opblaasbare Matras met Kussen, Ultralicht en Draagbaar Backpacken Pad voor is een 1-persoons slaapmat.

De Slaapmat Camping Slaapmat 12 cm Ultra Dikke Opblaasbare Matras met Kussen, Ultralicht en Draagbaar Backpacken Pad voor is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Slaapmat Camping Slaapmat 12 cm Ultra Dikke Opblaasbare Matras met Kussen, Ultralicht en Draagbaar Backpacken Pad voor weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Slaapmat Camping Slaapmat 12 cm Ultra Dikke Opblaasbare Matras met Kussen, Ultralicht en Draagbaar Backpacken Pad voor is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten