1. kamperen
  2. Intex Prestige Downy luchtbed Tweepersoons

Intex Prestige Downy luchtbed Tweepersoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Prestige Downy luchtbed Tweepersoons is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 3.40 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Prestige Downy luchtbed Tweepersoons

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

3.40 kg

Breedte

137 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Prestige Downy luchtbed Tweepersoons

Het Intex Prestige Downy luchtbed voor twee personen is de perfecte keuze voor een comfortabele en ontspannen nachtrust. Met zijn laag profiel biedt dit luchtbed het gevoel van een echt matras, terwijl het toch draagbaar en gemakkelijk op te bergen is. Dit luchtbed is uitgerust met een Fiber-Tech binnenstructuur die zorgt voor stevigheid en stabiliteit, waardoor het luchtbed zijn vorm behoudt gedurende de nacht. Het geflockte slaapoppervlak voegt een extra laag van luxe en zachtheid toe, waardoor u zich kunt nestelen in een heerlijke slaapervaring. Het Prestige Downy luchtbed is ontworpen met een handig 2-in-1 ventiel met grote openingen, waardoor het snel en moeiteloos kan worden opgepompt. Na gebruik kan het luchtbed ook weer snel leeglopen, waardoor het opbergen en meenemen van het luchtbed eenvoudig is. Houd er rekening mee dat een pomp niet is inbegrepen bij het luchtbed, maar deze kan apart worden aangeschaft. Kies voor het Intex Prestige Downy luchtbed voor een comfortabele, duurzame en draagbare slaapoplossing voor twee personen. Het is de ideale metgezel voor kampeeravonturen, logeerpartijen of gewoon om thuis extra slaapruimte te creëren.

Veelgestelde vragen over de Intex Prestige Downy luchtbed Tweepersoons

De Intex Prestige Downy luchtbed Tweepersoons is 137 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Prestige Downy luchtbed Tweepersoons is een 2-persoons slaapmat.

De Intex Prestige Downy luchtbed Tweepersoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Prestige Downy luchtbed Tweepersoons weegt 3.40 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Prestige Downy luchtbed Tweepersoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten