Zelfopblaasbaar Slaapmat Zelfopblazende Matras 1 Persoons 190 x 60 x 12 Luchtmatras Luchtbed met Ingebouwde Pomp

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Zelfopblaasbaar Slaapmat Zelfopblazende Matras 1 Persoons 190 x 60 x 12 Luchtmatras Luchtbed met Ingebouwde Pomp is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 150 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Zelfopblaasbaar Slaapmat Zelfopblazende Matras 1 Persoons 190 x 60 x 12 Luchtmatras Luchtbed met Ingebouwde Pomp

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Ja

Materiaal

Polyester

Gewicht

150 kg

Breedte

60 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Zelfopblaasbaar Slaapmat Zelfopblazende Matras 1 Persoons 190 x 60 x 12 Luchtmatras Luchtbed met Ingebouwde Pomp

Deze zelfopblaasbare slaapmat is een must-have voor elke avonturier. Met een ingebouwde pomp hoef je nooit meer een aparte pomp mee te nemen op reis. De matras is uitgerust met een speciale pomp die direct in de matras is ingebouwd, waardoor je hem gemakkelijk kunt opblazen en leeg laten lopen. Daarnaast heeft de opblaasbare mat ook een veiligheidsventiel, zodat je altijd de juiste hoeveelheid lucht kunt behouden. Deze matras is niet alleen praktisch, maar ook comfortabel. Dankzij de dwarse opstelling van de kamers biedt de matras extra comfort tijdens het gebruik. Dit betekent dat de matras zich aanpast aan de vorm van je lichaam, waardoor je een goede nachtrust hebt, zelfs op de meest ongemakkelijke ondergronden. Bovendien is de matras licht en compact, dus hij neemt weinig ruimte in beslag in je bagage. Deze matras is niet alleen geschikt voor kamperen, maar kan ook gebruikt worden als tijdelijke oplossing voor gasten die extra slaapruimte nodig hebben. Dankzij de universele toepassing is deze matras populair bij mensen die vaak reizen of kamperen. Hij wordt geleverd met een handige transporthoes, die gemakkelijk kan worden bevestigd aan een tas of rugzak. De matras is waterdicht en gemaakt van duurzaam 80D polyester materiaal. Kortom, deze zelfopblaasbare slaapmat is de perfecte metgezel voor al je avonturen!

Veelgestelde vragen over de Zelfopblaasbaar Slaapmat Zelfopblazende Matras 1 Persoons 190 x 60 x 12 Luchtmatras Luchtbed met Ingebouwde Pomp

De Zelfopblaasbaar Slaapmat Zelfopblazende Matras 1 Persoons 190 x 60 x 12 Luchtmatras Luchtbed met Ingebouwde Pomp is 60 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Zelfopblaasbaar Slaapmat Zelfopblazende Matras 1 Persoons 190 x 60 x 12 Luchtmatras Luchtbed met Ingebouwde Pomp is een 1-persoons slaapmat.

De Zelfopblaasbaar Slaapmat Zelfopblazende Matras 1 Persoons 190 x 60 x 12 Luchtmatras Luchtbed met Ingebouwde Pomp is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Zelfopblaasbaar Slaapmat Zelfopblazende Matras 1 Persoons 190 x 60 x 12 Luchtmatras Luchtbed met Ingebouwde Pomp weegt 150 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Zelfopblaasbaar Slaapmat Zelfopblazende Matras 1 Persoons 190 x 60 x 12 Luchtmatras Luchtbed met Ingebouwde Pomp is zelfopblazend: Ja. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten