Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 5 cm

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 5 cm is een -persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 5 cm

Aantal personen

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

Breedte

Dikte

Omschrijving van de Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 5 cm

Het Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 5 cm is een must-have voor elke kampeerliefhebber. Met zijn handige zelfopblaasbare functie is dit matras binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Dankzij de open-cel schuimconstructie kan het luchtbed optimaal worden opgeblazen, waardoor je geniet van maximaal comfort tijdens je nachten onder de sterren. Dit luchtbed is gemaakt van zachte stof die zorgt voor extra comfort en minimaliseert het geluid van wrijving. Het ventielsysteem is ontworpen om een maximale luchtstroom te bieden, zowel tijdens het opblazen als het leeglopen van het matras. Zo kun je snel en moeiteloos het luchtbed klaarmaken voor je nachtrust of weer inpakken voor vertrek. Het Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 5 cm is niet alleen comfortabel, maar ook praktisch. Het kan eenvoudig worden opgevouwen en opgeborgen in de bijgeleverde draagtas, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is naar je favoriete kampeerplekken. Of je nu met je partner of vriend(in) gaat kamperen, dit luchtbed biedt voldoende ruimte en comfort voor twee personen. Bereid je voor op een goede nachtrust en ontspanning met dit veelzijdige en handige luchtbed.

Veelgestelde vragen over de Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 5 cm

De Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 5 cm is breed en heeft een dikte van .

De Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 5 cm is een -persoons slaapmat.

De Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 5 cm is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 5 cm weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 5 cm is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten