1. kamperen
  2. Air Lounger Luchtzak Opblaasbare Zitzak Lucht ligbed XL

Air Lounger Luchtzak Opblaasbare Zitzak Lucht ligbed XL

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Air Lounger Luchtzak Opblaasbare Zitzak Lucht ligbed XL is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 649 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Air Lounger Luchtzak Opblaasbare Zitzak Lucht ligbed XL

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

649 g

Breedte

70 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Air Lounger Luchtzak Opblaasbare Zitzak Lucht ligbed XL

De Air Lounger Luchtzak Opblaasbare Zitzak Lucht ligbed XL is de perfecte metgezel voor jouw buitenavonturen. Of je nu gaat kamperen, naar het strand gaat of gewoon wilt ontspannen in je eigen achtertuin, deze opblaasbare zitzak biedt ultiem comfort en gemak. Met dit innovatieve ontwerp hoef je geen pomp of elektriciteit te gebruiken om de ligzak met lucht te vullen. Het enige wat je hoeft te doen is de luchtzak in de lucht heen en weer bewegen, waardoor deze zichzelf vult met lucht. Het is een leuke en eenvoudige activiteit waar iedereen van kan genieten. Eenmaal gevuld met lucht, rol je het uiteinde van de ligzak een paar keer op en sluit je deze af, zodat het luchtbed stevig en klaar voor gebruik is. De XL-afmetingen bieden voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van je favoriete activiteiten, terwijl het duurzame en waterbestendige materiaal ervoor zorgt dat de ligzak tegen een stootje kan. Met de Air Lounger Luchtzak Opblaasbare Zitzak Lucht ligbed XL ben je altijd klaar voor avontuur en ontspanning, waar je ook bent. Dus ga eropuit, adem in, en laat jezelf volledig tot rust komen op deze comfortabele en handige opblaasbare zitzak.

Veelgestelde vragen over de Air Lounger Luchtzak Opblaasbare Zitzak Lucht ligbed XL

De Air Lounger Luchtzak Opblaasbare Zitzak Lucht ligbed XL is 70 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Air Lounger Luchtzak Opblaasbare Zitzak Lucht ligbed XL is een 1-persoons slaapmat.

De Air Lounger Luchtzak Opblaasbare Zitzak Lucht ligbed XL is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Air Lounger Luchtzak Opblaasbare Zitzak Lucht ligbed XL weegt 649 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Air Lounger Luchtzak Opblaasbare Zitzak Lucht ligbed XL is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten