Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 10 cm

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 10 cm is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 2580 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 10 cm

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Ja

Materiaal

Polyester

Gewicht

2580 g

Breedte

60 cm

Dikte

Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 10 cm

Het Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 10 cm is de perfecte metgezel voor uw kampeeravonturen! Dit luchtbed blaast zichzelf op in slechts enkele minuten, waardoor u snel kunt genieten van een comfortabele nachtrust. De open-cel schuimconstructie zorgt voor een optimaal opblaasbaarheid en biedt maximaal comfort, zodat u uitgerust en verfrist wakker wordt. Dit luchtbed is gemaakt van zachte stof die zorgt voor een heerlijk comfortabele ervaring. Bovendien minimaliseert de speciale constructie de wrijving, waardoor u geruisloos kunt bewegen en genieten van een ongestoorde slaap. Het ventielsysteem is ontworpen om een maximale luchtstroom mogelijk te maken, zodat u het luchtbed snel kunt opblazen en leeglaten. Het Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 10 cm kan eenvoudig worden opgeborgen in de handige draagtas, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is. Of u nu gaat kamperen, logeren bij vrienden of gewoon een extra slaapoptie nodig heeft, dit luchtbed is geschikt voor één persoon en biedt u het comfort dat u verdient. Dus waar wacht u nog op? Ga op avontuur en geniet van een goede nachtrust met dit geweldige luchtbed!

Veelgestelde vragen over de Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 10 cm

De Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 10 cm is 60 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 10 cm is een 1-persoons slaapmat.

De Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 10 cm is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 10 cm weegt 2580 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 10 cm is zelfopblazend: Ja. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten