1. kamperen
  2. Flextail Gear Cozy Sofa Opblaasbare bank 1 Persoons

Flextail Gear Cozy Sofa Opblaasbare bank 1 Persoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Flextail Gear Cozy Sofa Opblaasbare bank 1 Persoons is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Plastic | Nylon en weegt slechts 4421 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Flextail Gear Cozy Sofa Opblaasbare bank 1 Persoons

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Ja

Materiaal

Plastic | Nylon

Gewicht

4421 g

Breedte

103 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Flextail Gear Cozy Sofa Opblaasbare bank 1 Persoons

Met de Flextail Gear Cozy Sofa Opblaasbare bank 1 Persoons hoef je nooit meer zonder comfort op reis te gaan. Deze unieke en innovatieve opblaasbare bank zorgt ervoor dat je altijd je eigen bank bij de hand hebt, waar je ook naartoe gaat. Of je nu gaat kamperen in de natuur of een gezellig feestje in je achtertuin organiseert, deze opblaasbare bank biedt het ultieme comfort en gemak. Deze Cozy Sofa van Flextail Gear is niet zomaar een opblaasbare bank. Het heeft een automatisch opblaassysteem, wat betekent dat je binnen enkele minuten kunt genieten van een heerlijk zachte en comfortabele zitplek. Geen gedoe meer met handmatig opblazen of pompjes, gewoon even de knop indrukken en de bank blaast zichzelf op. Daarnaast is de bank ook eenvoudig weer leeg te laten lopen, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen. Deze opblaasbare bank is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Hij is ontworpen met oog voor detail en heeft een modern en trendy design. De bank is geschikt voor één persoon en biedt voldoende ruimte om comfortabel te zitten of zelfs even een dutje te doen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de bank bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor je hem zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Kortom, met de Flextail Gear Cozy Sofa Opblaasbare bank 1 Persoons geniet je altijd en overal van het ultieme comfort!

Veelgestelde vragen over de Flextail Gear Cozy Sofa Opblaasbare bank 1 Persoons

De Flextail Gear Cozy Sofa Opblaasbare bank 1 Persoons is 103 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Flextail Gear Cozy Sofa Opblaasbare bank 1 Persoons is een 1-persoons slaapmat.

De Flextail Gear Cozy Sofa Opblaasbare bank 1 Persoons is gemaakt van Plastic | Nylon. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Flextail Gear Cozy Sofa Opblaasbare bank 1 Persoons weegt 4421 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Flextail Gear Cozy Sofa Opblaasbare bank 1 Persoons is zelfopblazend: Ja. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten