Air mattress Airbed Airbed Comfort-Plush \ premium Airbed

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Air mattress Airbed Airbed Comfort-Plush \ premium Airbed is een -persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Air mattress Airbed Airbed Comfort-Plush \ premium Airbed

Aantal personen

Zelfopblazend

Nee

Materiaal

Gewicht

Breedte

Dikte

Omschrijving van de Air mattress Airbed Airbed Comfort-Plush \ premium Airbed

Het Air mattress Airbed Airbed Comfort-Plush \ premium Airbed is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en luxueuze slaapervaring. Dit tweepersoonsbed heeft een afmeting van 191 x 137 x 28 cm en is voorzien van een dubbel blokje ontwerp voor extra stabiliteit en ondersteuning tijdens het slapen. Dit luchtbed is ontworpen met het oog op gemak en gebruiksgemak. Het is uitgerust met een geïntegreerde voetpomp, waardoor het oppompen van het bed een fluitje van een cent is. Geen gedoe meer met externe pompen of elektriciteit, gewoon simpelweg de pomp met je voet bedienen en binnen enkele minuten is het bed klaar voor gebruik. Naast het comfortabele ontwerp beschikt dit luchtbed ook over een verhoogd kussen voor verbeterde hoofd- en nekondersteuning. Dit zorgt ervoor dat je elke nacht kunt genieten van een goede nachtrust, zonder rug- of nekklachten. Het zachte flock-bovenmateriaal zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een extra laagje comfort tijdens het slapen. Het in elkaar grijpende snelsluitventiel zorgt ervoor dat het bed stevig en luchtdicht blijft, zonder lekken. Mocht er toch een klein gaatje ontstaan, dan hoef je je geen zorgen te maken. Dit luchtbed wordt geleverd met robuuste reparatiepleisters, zodat je het bed gemakkelijk kunt herstellen en weer kunt genieten van een goede nachtrust. Niet alleen is dit l.

Veelgestelde vragen over de Air mattress Airbed Airbed Comfort-Plush \ premium Airbed

De Air mattress Airbed Airbed Comfort-Plush \ premium Airbed is breed en heeft een dikte van .

De Air mattress Airbed Airbed Comfort-Plush \ premium Airbed is een -persoons slaapmat.

De Air mattress Airbed Airbed Comfort-Plush \ premium Airbed is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Air mattress Airbed Airbed Comfort-Plush \ premium Airbed weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Air mattress Airbed Airbed Comfort-Plush \ premium Airbed is zelfopblazend: Nee. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten