Boulderen

Klimcentrum Boulderen heet je hartelijk welkom aan de Kamerlingh Onnesstraat 35 in Nijmegen.

Meer informatie over Boulderen in Nijmegen

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderen aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nijmegen, spreekt Boulderen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Kamerlingh Onnesstraat 35 in Nijmegen. Telefonisch is Boulderen te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderen

Bezoekers bekeken ook