Luchtbed Bed Camping bed Voor in de tent

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Luchtbed Bed Camping bed Voor in de tent is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester | PVC en weegt slechts 3.5 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Luchtbed Bed Camping bed Voor in de tent

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester | PVC

Gewicht

3.5 kg

Breedte

138 cm

Dikte

Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Luchtbed Bed Camping bed Voor in de tent

Dit luchtbed voor in de tent is speciaal ontworpen om u hetzelfde comfort te bieden als uw matras thuis. Het is een must-have voor elke kampeerliefhebber die op zoek is naar een goede nachtrust tijdens hun avonturen in de natuur. Dit luchtbed is gemakkelijk op te blazen zonder pomp, waardoor u geen extra apparatuur hoeft mee te nemen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is dit luchtbed robuuster en duurzamer dan conventionele luchtbedden. Het biedt betrouwbare ondersteuning gedurende de hele nacht, zodat u kunt genieten van een rustgevende slaap, zelfs op een ongelijke ondergrond. Bovendien is dit luchtbed eenvoudig op te vouwen en compact op te bergen wanneer het niet in gebruik is, waardoor het perfect is voor kampeertrips en andere buitenactiviteiten. Wanneer u dit luchtbed koopt, ontvangt u ook een reparatieset, voor het geval er onverhoopt iets kapot gaat. Zo kunt u altijd genieten van een comfortabele slaapplaats, waar u ook bent. Of het nu gaat om een kampeertrip, een barbecuefeestje in de achtertuin of gewoon een logeerpartij bij vrienden, dit luchtbed voor in de tent is de ideale metgezel voor een goede nachtrust.

Veelgestelde vragen over de Luchtbed Bed Camping bed Voor in de tent

De Luchtbed Bed Camping bed Voor in de tent is 138 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Luchtbed Bed Camping bed Voor in de tent is een 2-persoons slaapmat.

De Luchtbed Bed Camping bed Voor in de tent is gemaakt van Polyester | PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Luchtbed Bed Camping bed Voor in de tent weegt 3.5 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Luchtbed Bed Camping bed Voor in de tent is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten