1. kamperen
  2. Luchtmatras zwembad Opblaasbare waterhangmat, luchtmatras, floating loungestoel voor volwassenen, badhangmat voor

Luchtmatras zwembad Opblaasbare waterhangmat, luchtmatras, floating loungestoel voor volwassenen, badhangmat voor

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Luchtmatras zwembad Opblaasbare waterhangmat, luchtmatras, floating loungestoel voor volwassenen, badhangmat voor is een -persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Luchtmatras zwembad Opblaasbare waterhangmat, luchtmatras, floating loungestoel voor volwassenen, badhangmat voor

Aantal personen

Zelfopblazend

Ja

Materiaal

Gewicht

Breedte

Dikte

Omschrijving van de Luchtmatras zwembad Opblaasbare waterhangmat, luchtmatras, floating loungestoel voor volwassenen, badhangmat voor

Exclusief voor de zomer: de opblaasbare hangmat is een goede helper voor verkoeling in de zomer en brengt een fijne tijd met zich mee. Het is zeer geschikt voor zwembaden, stranden, feestjes, zonnebaden, enzovoort. Kussendesign: het luchtmatras heeft een opblaasbaar kussen, een ergonomisch ontwerp dat je effectief helpt ontspannen en genieten van de zomer. 【Zonneklepdesign】 De hangmat van het luchtmatras wordt geleverd met een opblaasbare zonneklep, die afneembaar is en effectief beschermt tegen schade door de zon aan het hoofd en de ogen. Hoogwaardige kwaliteit: dit product is gemaakt van milieuvriendelijk, verdikt PVC-materiaal, dat duurzaam en herbruikbaar is, een lange levensduur heeft en geen lucht lekt. Verpakking: dit product is verkrijgbaar in het blauw met een afmeting van 160 x 90 cm en een dikte van 0,25 mm. Het kan worden gebruikt door volwassenen of kinderen van elke grootte. Nieuwe details: Dit opblaasbare luchtmatras is niet alleen een geweldige manier om af te koelen in de zomer, maar het is ook ontworpen voor ultiem comfort. Met de opblaasbare kussens en de afneembare zonneklep kun je echt ontspannen en genieten van de warme zonnestralen. De stevige constructie van milieuvriendelijk PVC-materiaal zorgt ervoor dat dit luchtmatras lang meegaat en bestand is tegen.

Veelgestelde vragen over de Luchtmatras zwembad Opblaasbare waterhangmat, luchtmatras, floating loungestoel voor volwassenen, badhangmat voor

De Luchtmatras zwembad Opblaasbare waterhangmat, luchtmatras, floating loungestoel voor volwassenen, badhangmat voor is breed en heeft een dikte van .

De Luchtmatras zwembad Opblaasbare waterhangmat, luchtmatras, floating loungestoel voor volwassenen, badhangmat voor is een -persoons slaapmat.

De Luchtmatras zwembad Opblaasbare waterhangmat, luchtmatras, floating loungestoel voor volwassenen, badhangmat voor is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Luchtmatras zwembad Opblaasbare waterhangmat, luchtmatras, floating loungestoel voor volwassenen, badhangmat voor weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Luchtmatras zwembad Opblaasbare waterhangmat, luchtmatras, floating loungestoel voor volwassenen, badhangmat voor is zelfopblazend: Ja. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten