1. kamperen
  2. Opblaasbaar matras voor in de auto, opblaasbaar bed, opvouwbaar, comfortabele autostoel, automatras met elektrische

Opblaasbaar matras voor in de auto, opblaasbaar bed, opvouwbaar, comfortabele autostoel, automatras met elektrische

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Opblaasbaar matras voor in de auto, opblaasbaar bed, opvouwbaar, comfortabele autostoel, automatras met elektrische is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 1.81 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Opblaasbaar matras voor in de auto, opblaasbaar bed, opvouwbaar, comfortabele autostoel, automatras met elektrische

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

1.81 kg

Breedte

85 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Opblaasbaar matras voor in de auto, opblaasbaar bed, opvouwbaar, comfortabele autostoel, automatras met elektrische

Dit opblaasbare matras voor in de auto is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals zachte PVC-flockcomponenten, voor optimaal comfort en duurzaamheid. Het matras is ergonomisch ontworpen om u de beste slaapervaring te bieden tijdens lange autoritten. Het opblaasbare automatisch matras is gemakkelijk op te blazen en op te vouwen, waardoor het ideaal is voor gebruik onderweg. U kunt het matras eenvoudig opblazen met de meegeleverde elektrische pomp, die ook wordt gebruikt om de gewenste hardheid aan te passen. Het opvouwbare ontwerp zorgt ervoor dat het matras gemakkelijk kan worden opgeborgen in de kofferbak van uw auto, zodat u het altijd bij de hand heeft wanneer u het nodig heeft. Dankzij het golfpatroon op het matras wordt uw rug optimaal ondersteund en ervaart u een comfortabel gevoel tijdens het slapen. Het matras past zich perfect aan uw lichaamsvorm aan, waardoor u een goede nachtrust krijgt, zelfs op hobbelige wegen. Geniet van een aangename en ontspannen reis met dit comfortabele opblaasbare automatische matras voor in de auto.

Veelgestelde vragen over de Opblaasbaar matras voor in de auto, opblaasbaar bed, opvouwbaar, comfortabele autostoel, automatras met elektrische

De Opblaasbaar matras voor in de auto, opblaasbaar bed, opvouwbaar, comfortabele autostoel, automatras met elektrische is 85 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Opblaasbaar matras voor in de auto, opblaasbaar bed, opvouwbaar, comfortabele autostoel, automatras met elektrische is een 2-persoons slaapmat.

De Opblaasbaar matras voor in de auto, opblaasbaar bed, opvouwbaar, comfortabele autostoel, automatras met elektrische is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Opblaasbaar matras voor in de auto, opblaasbaar bed, opvouwbaar, comfortabele autostoel, automatras met elektrische weegt 1.81 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Opblaasbaar matras voor in de auto, opblaasbaar bed, opvouwbaar, comfortabele autostoel, automatras met elektrische is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten