Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Double

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Double is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Vinyl en weegt slechts 3.70 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Double

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Vinyl

Gewicht

3.70 kg

Breedte

137 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Double

Het Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Double is de perfecte metgezel voor avonturiers die van comfort houden tijdens het kamperen. Dit luchtbed is ontworpen met het oog op gemak en comfort. Met zijn ingebouwde voetpomp kan het luchtbed eenvoudig worden opgeblazen tot een indrukwekkende hoogte van 28 cm, waardoor het veel comfortabeler is dan een conventioneel luchtbed. Dit luchtbed is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een fluweelachtige flocklaag die zorgt voor een zacht en comfortabel slaapoppervlak. Het dubbele ontwerp biedt voldoende ruimte voor twee personen, waardoor het ideaal is voor kampeeruitjes met je partner of vrienden. Bovendien zorgt de stevige constructie ervoor dat het luchtbed stabiel en ondersteunend is, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust, zelfs in de wildernis. Met het Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Double hoef je je geen zorgen te maken over het gedoe van het meenemen van een aparte pomp. De ingebouwde voetpomp maakt het opblazen van het luchtbed snel en moeiteloos. Bovendien is dit luchtbed compact en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is. Of je nu gaat kamperen, logeren bij vrienden of gewoon een comfortabel bed nodig hebt voor gasten, dit luchtbed is de perfecte keuze. Geniet van een goede nachtrust en ultiem comfort met het Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate.

Veelgestelde vragen over de Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Double

De Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Double is 137 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Double is een 2-persoons slaapmat.

De Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Double is gemaakt van Vinyl. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Double weegt 3.70 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Double is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten