1. kamperen
  2. Intex Dura-Beam Comfort luchtbed eenpersoons

Intex Dura-Beam Comfort luchtbed eenpersoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Dura-Beam Comfort luchtbed eenpersoons is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 4.10 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Dura-Beam Comfort luchtbed eenpersoons

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

4.10 kg

Breedte

99 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Dura-Beam Comfort luchtbed eenpersoons

Het Intex Dura-Beam Comfort luchtbed eenpersoons is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele slaapervaring, waar je ook bent. Met een hoogte van 36 cm biedt dit luchtbed het perfecte evenwicht tussen comfort en praktisch gebruik. Wat dit luchtbed echt uniek maakt, is de ingebouwde USB pomp. Deze handige functie stelt je in staat om het luchtbed snel en gemakkelijk op te blazen met behulp van een USB-kabel en een telefoonoplader, een draagbare powerbank, of zelfs de 12 volt aansluiting van je auto. Geen gedoe meer met handmatig pompen of het meenemen van een aparte pomp. Sluit gewoon het luchtbed aan op een USB-aansluiting en binnen enkele minuten geniet je van een heerlijke slaapplek. Het Intex Dura-Beam Comfort luchtbed eenpersoons biedt niet alleen gemak en comfort, maar ook duurzaamheid. Dankzij de Dura-Beam technologie is dit luchtbed extra stevig en stabiel, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen slijtage. De zachte flocklaag zorgt voor een comfortabele slaapervaring en voorkomt dat je 's nachts wegglijdt. Bovendien is het luchtbed eenvoudig op te bergen en mee te nemen, dankzij het compacte formaat wanneer het leeg is. Of je nu gaat kamperen, logees hebt of gewoon een extra slaapplaats nodig hebt, het Intex Dura-Beam Comfort luchtbed eenpersoons is de ideale keuze. Geniet van.

Veelgestelde vragen over de Intex Dura-Beam Comfort luchtbed eenpersoons

De Intex Dura-Beam Comfort luchtbed eenpersoons is 99 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Dura-Beam Comfort luchtbed eenpersoons is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Dura-Beam Comfort luchtbed eenpersoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Dura-Beam Comfort luchtbed eenpersoons weegt 4.10 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Dura-Beam Comfort luchtbed eenpersoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten