Klimhal Mountain Network Amsterdam

Klimcentrum Klimhal Mountain Network Amsterdam heet je hartelijk welkom aan de Erasmusgracht 297 in Amsterdam.

Meer informatie over Klimhal Mountain Network Amsterdam in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimhal Mountain Network Amsterdam aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimhal Mountain Network Amsterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Klimhal Mountain Network Amsterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Erasmusgracht 297 in Amsterdam. Telefonisch is Klimhal Mountain Network Amsterdam te bereiken via 31 88 123 6835 en op de website http://www.mountain-network.nl/Amsterdam kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimhal Mountain Network Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimhal Mountain Network Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimhal Mountain Network Amsterdam

Bezoekers bekeken ook