1. kamperen
  2. Outwell Luchtmatras Sleeping Double 10 cm

Outwell Luchtmatras Sleeping Double 10 cm

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Outwell Luchtmatras Sleeping Double 10 cm is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 5.27 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Outwell Luchtmatras Sleeping Double 10 cm

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

5.27 kg

Breedte

128 cm

Dikte

Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Outwell Luchtmatras Sleeping Double 10 cm

Dit luchtmatras is perfect voor kampeeravonturen en biedt een ongeëvenaard comfort tijdens het slapen. Met een dikte van 10 cm zorgt het Sleeping Double luchtmatras voor een zacht en isolerend oppervlak waarop je kunt rusten na een lange dag vol activiteiten. Het duurzame en robuuste ontwerp maakt dit luchtmatras geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk avontuur. Bovendien is dit luchtmatras uitgerust met een geïntegreerd pompmechanisme, waardoor het oppompen een fluitje van een cent is. Geen gedoe meer met aparte pompen of moeizaam blazen, want met slechts een paar eenvoudige stappen kun je genieten van een stevig en comfortabel oppervlak om op te slapen. Bovendien is het luchtmatras voorzien van een dubbele uitstroomklep, zodat je de hardheid naar wens kunt aanpassen. Met het Outwell Sleeping Double 10 cm luchtmatras ben je verzekerd van een goede nachtrust, waar je ook bent. Of je nu gaat kamperen, logeren bij vrienden of gewoon behoefte hebt aan extra slaapruimte in huis, dit luchtmatras biedt de perfecte oplossing. Dus laat vermoeidheid je avontuur niet in de weg staan en kies voor comfort en gemak met het Outwell Sleeping Double luchtmatras.

Veelgestelde vragen over de Outwell Luchtmatras Sleeping Double 10 cm

De Outwell Luchtmatras Sleeping Double 10 cm is 128 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Outwell Luchtmatras Sleeping Double 10 cm is een 2-persoons slaapmat.

De Outwell Luchtmatras Sleeping Double 10 cm is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Outwell Luchtmatras Sleeping Double 10 cm weegt 5.27 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Outwell Luchtmatras Sleeping Double 10 cm is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten