1. kamperen
  2. Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 10 cm

Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 10 cm

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 10 cm is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 6250 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 10 cm

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Ja

Materiaal

Polyester

Gewicht

6250 g

Breedte

1200 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 10 cm

Het Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 10 cm is ideaal voor kampeerliefhebbers die op zoek zijn naar een comfortabele en gemakkelijk op te blazen slaapoplossing. Met een open-cel schuimconstructie blaast dit luchtbed zichzelf binnen enkele minuten op, waardoor u snel kunt genieten van een goede nachtrust in de buitenlucht. Dit luchtbed is gemaakt van zachte stof die zorgt voor optimaal comfort en minimaliseert het geluid en de wrijving tijdens het bewegen. Het ventielsysteem zorgt voor een maximale luchtstroom, waardoor het luchtbed snel en moeiteloos kan worden opgeblazen en leeggelaten. Bovendien kan het bed na gebruik gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen in de bijgeleverde draagtas, waardoor het gemakkelijk kan worden vervoerd naar uw volgende kampeeravontuur. Met voldoende ruimte voor twee personen, biedt dit luchtbed het perfecte slaapoppervlak voor stellen of gezinnen. Of u nu gaat kamperen, logeren bij vrienden of gewoon extra slaapruimte nodig heeft voor gasten, het Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 10 cm zorgt voor een comfortabele en gemakkelijke slaapervaring, waar u ook bent.

Veelgestelde vragen over de Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 10 cm

De Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 10 cm is 1200 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 10 cm is een 2-persoons slaapmat.

De Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 10 cm is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 10 cm weegt 6250 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Easy Camp Luchtbed Siesta tweepersoons 10 cm is zelfopblazend: Ja. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten