Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 25 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 25 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 4965 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 25 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

4965 g

Breedte

137 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 25 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset

De Intex Luchtbed Twijfelaar is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en handige slaapoplossing. Met een afmeting van 137 x 191 x 25 cm biedt dit luchtbed voldoende ruimte om heerlijk te kunnen ontspannen en genieten van een goede nachtrust. Het luchtbed is voorzien van een ingebouwde pomp, waardoor het opblazen en leeg laten lopen van het bed een fluitje van een cent is. Geen gedoe meer met het zoeken naar een aparte pomp of het opblazen met de mond. Met één druk op de knop is het luchtbed binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Om het comfort nog verder te verhogen, wordt deze set geleverd met een bijpassend hoeslaken in de kleur antraciet. Dit hoeslaken zorgt niet alleen voor een stijlvolle look, maar biedt ook extra bescherming en hygiëne. Het hoeslaken is eenvoudig om het luchtbed te bevestigen en blijft stevig op zijn plaats, zelfs tijdens het bewegen. Naast het luchtbed en het hoeslaken bevat deze set ook een handig reparatiesetje. Hiermee kun je eventuele lekken snel en gemakkelijk dichten, zodat je langer kunt genieten van je luchtbed. Het reparatiesetje is compact en eenvoudig mee te nemen, waardoor je altijd voorbereid bent op onverwachte situaties. Met de Intex Luchtbed Twijfelaar ervaar je het ultieme comfort en gemak tijdens het slapen.

Veelgestelde vragen over de Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 25 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset

De Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 25 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset is 137 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 25 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset is een 2-persoons slaapmat.

De Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 25 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 25 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset weegt 4965 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 25 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten