1. kamperen
  2. AREBOS Luchtbed Luchtbed 1 persoons Luchtbed met ingebouwde pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit 203 × 95 × 51 cm

AREBOS Luchtbed Luchtbed 1 persoons Luchtbed met ingebouwde pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit 203 × 95 × 51 cm

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De AREBOS Luchtbed Luchtbed 1 persoons Luchtbed met ingebouwde pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit 203 × 95 × 51 cm is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 6.10 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties AREBOS Luchtbed Luchtbed 1 persoons Luchtbed met ingebouwde pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit 203 × 95 × 51 cm

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

6.10 kg

Breedte

95 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de AREBOS Luchtbed Luchtbed 1 persoons Luchtbed met ingebouwde pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit 203 × 95 × 51 cm

Ons AREBOS Luchtbed is de perfecte metgezel voor een goede nachtrust, waar je ook bent. Met zijn ingebouwde elektrische pomp is dit luchtbed snel klaar voor gebruik. Binnen slechts ongeveer 3 minuten blaast de pomp het luchtbed op tot volledige stevigheid, zodat je direct kunt genieten van het comfort en de ondersteuning die het biedt. Maar het gemak stopt hier niet. Met het slimme ontwerp van de draaiknop is het ook eenvoudig om het luchtbed weer leeg te laten lopen. Dit maakt het opruimen en vervoeren van het luchtbed een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met handmatig oppompen of onhandige extra pompen. Ons luchtbed is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Daarnaast inclusief een handige draagtas en reparatiekit, is dit luchtbed niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Met een afmeting van 203 × 95 × 51 cm biedt het luchtbed voldoende ruimte voor een comfortabele slaapervaring. Of je nu gaat kamperen, logees ontvangt of gewoon een extra slaapoptie wilt hebben voor thuis, ons AREBOS Luchtbed is de ideale keuze. Comfortabel, praktisch en gemakkelijk in gebruik – dit luchtbed heeft het allemaal.

Veelgestelde vragen over de AREBOS Luchtbed Luchtbed 1 persoons Luchtbed met ingebouwde pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit 203 × 95 × 51 cm

De AREBOS Luchtbed Luchtbed 1 persoons Luchtbed met ingebouwde pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit 203 × 95 × 51 cm is 95 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De AREBOS Luchtbed Luchtbed 1 persoons Luchtbed met ingebouwde pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit 203 × 95 × 51 cm is een 1-persoons slaapmat.

De AREBOS Luchtbed Luchtbed 1 persoons Luchtbed met ingebouwde pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit 203 × 95 × 51 cm is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De AREBOS Luchtbed Luchtbed 1 persoons Luchtbed met ingebouwde pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit 203 × 95 × 51 cm weegt 6.10 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De AREBOS Luchtbed Luchtbed 1 persoons Luchtbed met ingebouwde pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit 203 × 95 × 51 cm is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten