Serwiser Air Sofa Luchtbank Opblaasbare Bank Fauteuil Luie Bank Ligstoel Deluxe Ligstoel met Comfortabele Voetenbank

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Serwiser Air Sofa Luchtbank Opblaasbare Bank Fauteuil Luie Bank Ligstoel Deluxe Ligstoel met Comfortabele Voetenbank is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Kunststof en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Serwiser Air Sofa Luchtbank Opblaasbare Bank Fauteuil Luie Bank Ligstoel Deluxe Ligstoel met Comfortabele Voetenbank

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Ja

Materiaal

Kunststof

Gewicht

Breedte

Dikte

Omschrijving van de Serwiser Air Sofa Luchtbank Opblaasbare Bank Fauteuil Luie Bank Ligstoel Deluxe Ligstoel met Comfortabele Voetenbank

Dit is de ultieme Serwiser Air Sofa Luchtbank Opblaasbare Bank Fauteuil Luie Bank Ligstoel Deluxe Ligstoel met Comfortabele Voetenbank. Of je nu ontspant in de tuin, op het strand of zelfs binnenshuis, deze opblaasbare bank biedt ongeëvenaard comfort en stijl. De set bevat niet alleen de opblaasbare bank, maar ook een comfortabele voetenbank om je volledige ontspanning te garanderen. Je kunt je vermoeide voeten op de voetenbank laten rusten terwijl je geniet van het zachte gevoel van de luchtbank. Daarnaast wordt er ook een handige elektrische luchtpomp meegeleverd, zodat je de bank gemakkelijk en snel kunt opblazen. En voor het geval er een onverwacht lek optreedt, is er een reparatiekit inbegrepen om ervoor te zorgen dat je altijd kunt genieten van je luxe ligstoel. De Serwiser Air Sofa Luchtbank Opblaasbare Bank Fauteuil Luie Bank Ligstoel Deluxe Ligstoel met Comfortabele Voetenbank is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en slijtvast is. Het ontwerp is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en past perfect in elke omgeving. Of je nu een poolparty geeft, een kampeertrip maakt of gewoon thuis wilt ontspannen, deze opblaasbare bank is de ideale keuze. Geniet van het ultieme comfort en de luxe die deze luchtbank te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de Serwiser Air Sofa Luchtbank Opblaasbare Bank Fauteuil Luie Bank Ligstoel Deluxe Ligstoel met Comfortabele Voetenbank

De Serwiser Air Sofa Luchtbank Opblaasbare Bank Fauteuil Luie Bank Ligstoel Deluxe Ligstoel met Comfortabele Voetenbank is breed en heeft een dikte van .

De Serwiser Air Sofa Luchtbank Opblaasbare Bank Fauteuil Luie Bank Ligstoel Deluxe Ligstoel met Comfortabele Voetenbank is een 2-persoons slaapmat.

De Serwiser Air Sofa Luchtbank Opblaasbare Bank Fauteuil Luie Bank Ligstoel Deluxe Ligstoel met Comfortabele Voetenbank is gemaakt van Kunststof. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Serwiser Air Sofa Luchtbank Opblaasbare Bank Fauteuil Luie Bank Ligstoel Deluxe Ligstoel met Comfortabele Voetenbank weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Serwiser Air Sofa Luchtbank Opblaasbare Bank Fauteuil Luie Bank Ligstoel Deluxe Ligstoel met Comfortabele Voetenbank is zelfopblazend: Ja. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten