Kanyon Slaapmat Zelfopblazend 1-persoon Ingebouwde Pomp en Kussen

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Kanyon Slaapmat Zelfopblazend 1-persoon Ingebouwde Pomp en Kussen is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Nylon en weegt slechts 1332 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Kanyon Slaapmat Zelfopblazend 1-persoon Ingebouwde Pomp en Kussen

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Ja

Materiaal

Nylon

Gewicht

1332 g

Breedte

60 cm

Dikte

10 cm

Omschrijving van de Kanyon Slaapmat Zelfopblazend 1-persoon Ingebouwde Pomp en Kussen

De Kanyon Slaapmat Zelfopblazend 1-persoon is de ideale metgezel voor iedere avonturier die graag in de buitenlucht slaapt. Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent die graag de wildernis verkent of af en toe een weekendje weggaat naar een camping of festival, deze slaapmat zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van het buitenleven. Deze zelfopblazende slaapmat voor één persoon is uitgerust met een handige ingebouwde pomp en een comfortabel kussen. Dit maakt het de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van zacht ligcomfort en draagbaarheid. Met een gewicht dat gemakkelijk te dragen is en een dikte van 10 cm, biedt deze mat voldoende demping en stevigheid dankzij de unieke 'balkdraagconstructie'. Dit zorgt ervoor dat je 's nachts comfortabel kunt slapen, zelfs op oneffen terrein. Of je nu gaat kamperen, wandelen of gewoon een dutje wilt doen in de buitenlucht, de Kanyon Slaapmat Zelfopblazend 1-persoon is de perfecte metgezel. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en hoogwaardige materialen is dit een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Dus pak je slaapzak en geniet van een goede nachtrust onder de sterrenhemel met deze geweldige slaapmat.

Veelgestelde vragen over de Kanyon Slaapmat Zelfopblazend 1-persoon Ingebouwde Pomp en Kussen

De Kanyon Slaapmat Zelfopblazend 1-persoon Ingebouwde Pomp en Kussen is 60 cm breed en heeft een dikte van 10 cm.

De Kanyon Slaapmat Zelfopblazend 1-persoon Ingebouwde Pomp en Kussen is een 1-persoons slaapmat.

De Kanyon Slaapmat Zelfopblazend 1-persoon Ingebouwde Pomp en Kussen is gemaakt van Nylon. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Kanyon Slaapmat Zelfopblazend 1-persoon Ingebouwde Pomp en Kussen weegt 1332 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Kanyon Slaapmat Zelfopblazend 1-persoon Ingebouwde Pomp en Kussen is zelfopblazend: Ja. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten