Vertical Adventures

Sportklimmen Vertical Adventures heet je hartelijk welkom aan de Nyenburgh in Alkmaar.

Meer informatie over Vertical Adventures in Alkmaar

Voor de echte avonturiers ben je bij Vertical Adventures aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Vertical Adventures en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Alkmaar, spreekt Vertical Adventures tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Nyenburgh in Alkmaar. Telefonisch is Vertical Adventures te bereiken via 31 6 25550496 en op de website http://www.verticaladventures.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Vertical Adventures? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vertical Adventures het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Vertical Adventures

Bezoekers bekeken ook