Aktief Overijssel

Recreatiecentrum Aktief Overijssel heet je hartelijk welkom aan de Emslandweg 13 in Ommen.

Meer informatie over Aktief Overijssel in Ommen

Voor de echte avonturiers ben je bij Aktief Overijssel aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Aktief Overijssel en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ommen, spreekt Aktief Overijssel tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Emslandweg 13 in Ommen. Telefonisch is Aktief Overijssel te bereiken via 31 6 51376960 en op de website https://www.aktief-overijssel.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Aktief Overijssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aktief Overijssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Aktief Overijssel

Bezoekers bekeken ook