Roomexperience

Recreatiecentrum Roomexperience heet je hartelijk welkom aan de Bogardeind 184 in Geldrop.

Meer informatie over Roomexperience in Geldrop

Voor de echte avonturiers ben je bij Roomexperience aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Roomexperience en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Geldrop, spreekt Roomexperience tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Bogardeind 184 in Geldrop. Telefonisch is Roomexperience te bereiken via 31 40 780 3729 en op de website http://www.roomexperience.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Roomexperience? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roomexperience het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Roomexperience

Bezoekers bekeken ook