Escape Mill

Recreatiecentrum Escape Mill heet je hartelijk welkom aan de Hoogveldseweg 1 in Mill.

Meer informatie over Escape Mill in Mill

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Mill aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Mill en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Mill, spreekt Escape Mill tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Hoogveldseweg 1 in Mill. Telefonisch is Escape Mill te bereiken via 31 6 43137859 en op de website http://www.escapemill.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Mill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Mill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Mill

Bezoekers bekeken ook