Escaperoom Drenthe

Recreatiecentrum Escaperoom Drenthe heet je hartelijk welkom aan de Wittelterweg 24 in Wittelte.

Meer informatie over Escaperoom Drenthe in Wittelte

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Drenthe aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Drenthe en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Wittelte, spreekt Escaperoom Drenthe tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Wittelterweg 24 in Wittelte. Telefonisch is Escaperoom Drenthe te bereiken via 31 6 30051989 en op de website http://escaperoomdrenthe.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Drenthe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Drenthe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Drenthe

Bezoekers bekeken ook