Swolland

Recreatiecentrum Swolland heet je hartelijk welkom aan de Hessenweg 19 in Zwolle.

Meer informatie over Swolland in Zwolle

Voor de echte avonturiers ben je bij Swolland aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Swolland en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zwolle, spreekt Swolland tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Hessenweg 19 in Zwolle. Telefonisch is Swolland te bereiken via 31 6 12595039 en op de website https://www.swolland.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Swolland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Swolland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Swolland

Bezoekers bekeken ook