Dagje Horst aan de Maas

Recreatiecentrum Dagje Horst aan de Maas heet je hartelijk welkom aan de Jacob Merlostraat 1 in Horst.

Meer informatie over Dagje Horst aan de Maas in Horst

Voor de echte avonturiers ben je bij Dagje Horst aan de Maas aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Dagje Horst aan de Maas en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Horst, spreekt Dagje Horst aan de Maas tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Jacob Merlostraat 1 in Horst. Telefonisch is Dagje Horst aan de Maas te bereiken via 31 6 27344645 en op de website https://www.dagjehorstaandemaas.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Dagje Horst aan de Maas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dagje Horst aan de Maas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Dagje Horst aan de Maas

Bezoekers bekeken ook