Mommers Outdoor & Sport

Recreatiecentrum Mommers Outdoor & Sport heet je hartelijk welkom aan de Stuivezandsestraat 50 in Made.

Meer informatie over Mommers Outdoor & Sport in Made

Voor de echte avonturiers ben je bij Mommers Outdoor & Sport aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Mommers Outdoor & Sport en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Made, spreekt Mommers Outdoor & Sport tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Stuivezandsestraat 50 in Made. Telefonisch is Mommers Outdoor & Sport te bereiken via 31 6 42750241 en op de website http://www.mommersoutdoor.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Mommers Outdoor & Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mommers Outdoor & Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Mommers Outdoor & Sport

Bezoekers bekeken ook