VR Room Ravenstein

Recreatiecentrum VR Room Ravenstein heet je hartelijk welkom aan de Langestraat 14 in Ravenstein.

Meer informatie over VR Room Ravenstein in Ravenstein

Voor de echte avonturiers ben je bij VR Room Ravenstein aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij VR Room Ravenstein en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ravenstein, spreekt VR Room Ravenstein tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Langestraat 14 in Ravenstein. Telefonisch is VR Room Ravenstein te bereiken via 31 486 436 561 en op de website https://inallestraten.nl/activiteiten/vr-room/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij VR Room Ravenstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VR Room Ravenstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. VR Room Ravenstein

Bezoekers bekeken ook