In alle st(r)aten

Recreatiecentrum In alle st(r)aten heet je hartelijk welkom aan de Langestraat 14 in Ravenstein.

Meer informatie over In alle st(r)aten in Ravenstein

Voor de echte avonturiers ben je bij In alle st(r)aten aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij In alle st(r)aten en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ravenstein, spreekt In alle st(r)aten tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Langestraat 14 in Ravenstein. Telefonisch is In alle st(r)aten te bereiken via 31 486 436 561 en op de website http://www.inallestraten.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij In alle st(r)aten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In alle st(r)aten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. In alle st(r)aten

Bezoekers bekeken ook