1. kamperen
  2. Outwell Flow Bed Double Luchtbed 2-Persoons

Outwell Flow Bed Double Luchtbed 2-Persoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Outwell Flow Bed Double Luchtbed 2-Persoons is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester | TPU en weegt slechts 2.66 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Outwell Flow Bed Double Luchtbed 2-Persoons

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester | TPU

Gewicht

2.66 kg

Breedte

140 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Outwell Flow Bed Double Luchtbed 2-Persoons

Het Outwell Flow Bed Double Luchtbed 2-Persoons is de perfecte keuze voor een luxueuze en comfortabele slaapervaring. Dit luchtbed is gemaakt van hoogwaardig pongé-polyester, dat niet alleen zacht aanvoelt maar ook lang meegaat. De binnenkant van het luchtbed is voorzien van een luchtdichte TPU-coating, wat zorgt voor een uitstekende luchtdichtheid en duurzaamheid. Wat dit luchtbed echt onderscheidt van de rest, is de bijzondere constructie. De materialen aan de binnen- en buitenkant zijn namelijk intern aan elkaar vastgemaakt, wat resulteert in een buitengewoon betrouwbaar en stevig luchtbed. Je kunt erop vertrouwen dat dit luchtbed lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Daarnaast biedt het Outwell Flow Bed Double Luchtbed 2-Persoons ook uitstekende stabiliteit. Met zijn dubbele grootte en stevige constructie is dit luchtbed perfect voor koppels of individuen die op zoek zijn naar een comfortabele slaapoplossing voor op de camping, tijdens logeerpartijen of zelfs voor thuisgebruik. Laat jezelf onderdompelen in ultiem comfort en geniet van een goede nachtrust met dit hoogwaardige luchtbed.

Veelgestelde vragen over de Outwell Flow Bed Double Luchtbed 2-Persoons

De Outwell Flow Bed Double Luchtbed 2-Persoons is 140 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Outwell Flow Bed Double Luchtbed 2-Persoons is een 2-persoons slaapmat.

De Outwell Flow Bed Double Luchtbed 2-Persoons is gemaakt van Polyester | TPU. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Outwell Flow Bed Double Luchtbed 2-Persoons weegt 2.66 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Outwell Flow Bed Double Luchtbed 2-Persoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten