1. kamperen
  2. Exped Megamat 10 Mw Slaapmat

Exped Megamat 10 Mw Slaapmat

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Exped Megamat 10 Mw Slaapmat is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Exped Megamat 10 Mw Slaapmat

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

Breedte

65 cm

Dikte

Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Exped Megamat 10 Mw Slaapmat

De Exped Megamat 10 MW is een slaapmat van megaformaat, mega comfortabel en vooral mega warm. Deze mat is ideaal voor basiskampen, campers en stadsnomaden die waarde hechten aan een goede nachtrust en een lichtgewicht matras. Wat de Megamat uniek maakt, zijn de rechte zijkanten. In tegenstelling tot andere matten die taps toelopen aan de randen, is de Megamat volledig vlak aan de zijkanten, waardoor je er niet vanaf kunt rollen. De naden zijn hoogfrequent gelast, wat zorgt voor extreme duurzaamheid. De mat is zelfopblaasbaar en wordt geleverd met een handige minipomp, waarmee je de mat nog harder kunt oppompen. Het heeft aparte ventielen voor het opblazen en leeglaten van de mat, zodat je gemakkelijk de laatste lucht eruit kunt persen en voorkomt dat de mat meteen weer volloopt met lucht wanneer je hem loslaat. De ventielen zijn plat uitgevoerd, waardoor ze de mat zelf of het tentdoek niet kunnen beschadigen. Gegarandeerd een vorstelijke slaapervaring. Bovendien is de Megamat uitgerust met uitstekende isolatie tot -40 graden, waardoor je zelfs in extreme kou comfortabel kunt slapen. De mat wordt geleverd in een ruime hoes en wordt geleverd met maar liefst 5 jaar garantie.

Veelgestelde vragen over de Exped Megamat 10 Mw Slaapmat

De Exped Megamat 10 Mw Slaapmat is 65 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Exped Megamat 10 Mw Slaapmat is een 2-persoons slaapmat.

De Exped Megamat 10 Mw Slaapmat is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Exped Megamat 10 Mw Slaapmat weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Exped Megamat 10 Mw Slaapmat is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten