1. kamperen
  2. Comfortabel Opblaasbaar Matras voor Auto Inclusief Elektrische Luchtpomp en Kussens Ideaal voor Camping Transporttas

Comfortabel Opblaasbaar Matras voor Auto Inclusief Elektrische Luchtpomp en Kussens Ideaal voor Camping Transporttas

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Comfortabel Opblaasbaar Matras voor Auto Inclusief Elektrische Luchtpomp en Kussens Ideaal voor Camping Transporttas is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester | Vinyl en weegt slechts 1.80 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Comfortabel Opblaasbaar Matras voor Auto Inclusief Elektrische Luchtpomp en Kussens Ideaal voor Camping Transporttas

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester | Vinyl

Gewicht

1.80 kg

Breedte

85 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Comfortabel Opblaasbaar Matras voor Auto Inclusief Elektrische Luchtpomp en Kussens Ideaal voor Camping Transporttas

Dit opblaasbare matras voor de auto is niet alleen comfortabel, maar ook uiterst praktisch. Het is speciaal ontworpen voor reisliefhebbers en kampeerders die op zoek zijn naar een goede nachtrust onderweg. Met de bijgeleverde elektrische luchtpomp en handige adapters kun je het matras in een mum van tijd opblazen en leeg laten lopen. Geen gedoe meer met handpompen of blazen tot je erbij neervalt! Dit matras is niet alleen geschikt voor lange ritten, maar ook voor kampeeruitjes. Het biedt een heerlijk zachte en comfortabele slaapruimte, zodat je overal kunt genieten van een goede nachtrust. Of je nu op een camping, in de natuur of zelfs op een parkeerplaats slaapt, met dit opblaasbare matras wordt je slaapervaring gegarandeerd verbeterd. Daarnaast wordt dit matras geleverd met handige kussens voor extra comfort. Deze kussens passen perfect bij het matras en zorgen ervoor dat je hoofd en nek goed ondersteund worden tijdens het slapen. Bovendien wordt het matras geleverd in een handige transporttas, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen en opbergen. Kortom, dit opblaasbare matras voor de auto is een must-have voor elke avonturier die op zoek is naar comfort en gemak tijdens zijn reizen en kampeeravonturen.

Veelgestelde vragen over de Comfortabel Opblaasbaar Matras voor Auto Inclusief Elektrische Luchtpomp en Kussens Ideaal voor Camping Transporttas

De Comfortabel Opblaasbaar Matras voor Auto Inclusief Elektrische Luchtpomp en Kussens Ideaal voor Camping Transporttas is 85 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Comfortabel Opblaasbaar Matras voor Auto Inclusief Elektrische Luchtpomp en Kussens Ideaal voor Camping Transporttas is een 2-persoons slaapmat.

De Comfortabel Opblaasbaar Matras voor Auto Inclusief Elektrische Luchtpomp en Kussens Ideaal voor Camping Transporttas is gemaakt van Polyester | Vinyl. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Comfortabel Opblaasbaar Matras voor Auto Inclusief Elektrische Luchtpomp en Kussens Ideaal voor Camping Transporttas weegt 1.80 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Comfortabel Opblaasbaar Matras voor Auto Inclusief Elektrische Luchtpomp en Kussens Ideaal voor Camping Transporttas is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten