Klim- en Boulderhal Sendmast

Klimcentrum Klim- en Boulderhal Sendmast heet je hartelijk welkom aan de Koelmalaan 354 in Alkmaar.

Meer informatie over Klim- en Boulderhal Sendmast in Alkmaar

Voor de echte avonturiers ben je bij Klim- en Boulderhal Sendmast aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klim- en Boulderhal Sendmast en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Alkmaar, spreekt Klim- en Boulderhal Sendmast tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Koelmalaan 354 in Alkmaar. Telefonisch is Klim- en Boulderhal Sendmast te bereiken via 31 72 202 9135 en op de website http://www.boulderhalsendmast.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klim- en Boulderhal Sendmast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klim- en Boulderhal Sendmast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klim- en Boulderhal Sendmast

Bezoekers bekeken ook