Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras ,Lichtgewicht Slaapmat

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras ,Lichtgewicht Slaapmat is een 0-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras ,Lichtgewicht Slaapmat

Aantal personen

0

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

Breedte

0 cm

Dikte

Tot 10 cm

Omschrijving van de Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras ,Lichtgewicht Slaapmat

Grootte 3,8 cm/olijf/rechthoekig Materiaal Polyester Merk Clostnature Productafmetingen 190L x 60B x 3,8D centimeter Gewicht van item 1,5 Kilogram Over dit item PREMIUM SLAAPERVARING: De zelfopblazende camping slaapmat van Clostnature zorgt voor een ideale en comfortabele nachtrust met het ingebouwde kussen. Dit reiskussen is gevuld met traagschuim voor uitstekende ondersteuning en demping om de koude grond te isoleren. Met de perfecte dikte van 3,8 cm biedt de slaapmat een balans tussen comfort en draagbaarheid. ZELFOPBLAZEND KAMPEERKUSSEN: Deze opblaasbare kampeerslaapmat is voorzien van een vergroot ventiel, waardoor hij snel en gemakkelijk kan worden opgeblazen en leeggelaten. Het enige wat je hoeft te doen is het ventiel openen en de mat vult zich automatisch met lucht door de uitzetting van het schuim. Geen pomp nodig! Rol de campingmat op om hem te laten leeglopen voordat je hem inpakt! POTABLE & MULTIFUNCTIONEEL: Onze opvouwbare slaapmat weegt slechts 1,5 kg en is dus gemakkelijk mee te nemen. Afmetingen wanneer geopend: 190x60x3,8 cm, afmetingen wanneer opgerold: 34x17,5x17,5 cm. Hij is compact, ongeveer zo groot als een voetbal, dus je kunt hem eenvoudig overal mee naart.

Veelgestelde vragen over de Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras ,Lichtgewicht Slaapmat

De Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras ,Lichtgewicht Slaapmat is 0 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm.

De Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras ,Lichtgewicht Slaapmat is een 0-persoons slaapmat.

De Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras ,Lichtgewicht Slaapmat is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras ,Lichtgewicht Slaapmat weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras ,Lichtgewicht Slaapmat is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten