Auto luchtbed voor achterbank met 12v elektrische pomp

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Auto luchtbed voor achterbank met 12v elektrische pomp is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 2.22 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Auto luchtbed voor achterbank met 12v elektrische pomp

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

2.22 kg

Breedte

135 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Auto luchtbed voor achterbank met 12v elektrische pomp

Dit auto luchtbed is speciaal ontworpen om comfortabel te kunnen overnachten in je auto. Met de 12v elektrische pomp blaas je het luchtbed eenvoudig en snel op, waardoor je binnen enkele minuten kunt genieten van een heerlijk zacht matras op de achterbank. Het luchtbed is geschikt voor 2 personen en biedt voldoende ruimte om comfortabel te liggen. Niet alleen is dit luchtbed ideaal voor lange autoritten en reizen, het is ook perfect voor andere situaties. Na een avondje stappen kun je jouw vermoeide lichaam rust geven en ontspannen op het luchtbed, zonder dat je hoeft te zoeken naar een hotel. Ook tijdens een festival is dit luchtbed een absolute must-have. Je creëert eenvoudig je eigen slaapplek op de achterbank van je auto en kunt zo genieten van een goede nachtrust, zodat je de volgende dag weer vol energie bent. Het luchtbed is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat zorgt voor een duurzaam en stevig matras. Het is gemakkelijk op te bergen in de kofferbak van je auto, zodat je het altijd bij de hand hebt wanneer je het nodig hebt. Met dit auto luchtbed ben je altijd verzekerd van een comfortabele slaapplek, waar je ook bent. Dus waar wacht je nog op? Haal dit auto luchtbed in huis en ervaar het ultieme comfort tijdens je autoritten en avonturen!

Veelgestelde vragen over de Auto luchtbed voor achterbank met 12v elektrische pomp

De Auto luchtbed voor achterbank met 12v elektrische pomp is 135 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Auto luchtbed voor achterbank met 12v elektrische pomp is een 2-persoons slaapmat.

De Auto luchtbed voor achterbank met 12v elektrische pomp is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Auto luchtbed voor achterbank met 12v elektrische pomp weegt 2.22 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Auto luchtbed voor achterbank met 12v elektrische pomp is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten