Campingslaapmat, ultralicht luchtbed, ingebouwde compressiepomp, opblaasbare slaapmat, compact voor buiten, waterdicht

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Campingslaapmat, ultralicht luchtbed, ingebouwde compressiepomp, opblaasbare slaapmat, compact voor buiten, waterdicht is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Campingslaapmat, ultralicht luchtbed, ingebouwde compressiepomp, opblaasbare slaapmat, compact voor buiten, waterdicht

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

65 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Campingslaapmat, ultralicht luchtbed, ingebouwde compressiepomp, opblaasbare slaapmat, compact voor buiten, waterdicht

Onze ultralichte opblaasbare slaapmat is perfect voor avonturiers die comfortabel willen slapen tijdens hun buitenactiviteiten. Met een indrukwekkende grootte van 190 x 58 x 5,5 cm biedt deze slaapmat voldoende ruimte voor één persoon om te rusten en te ontspannen. Maar het beste van alles is dat het gemakkelijk kan worden opgevouwen tot een compact formaat van slechts 25 x 10 x 10 cm. Hierdoor is het draagbaar en gemakkelijk mee te nemen tijdens het kamperen, wandelen, vissen of backpacken. Deze opblaasbare slaapmat is niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en waterdicht. Gemaakt van hoogwaardig nylonweefsel en voorzien van een TPU-coating, biedt deze mat een comfortabel oppervlak dat ook bestand is tegen water, slijtage en scheuren. Hierdoor is het perfect geschikt voor alle soorten buitenactiviteiten, ongeacht het terrein of de weersomstandigheden. Een handige toevoeging aan deze slaapmat is de ingebouwde compressiepomp. Met twee aparte luchtventielen is het gemakkelijk om de mat snel op te blazen. Open gewoon het opblaasventiel en sluit het leegventiel, en pompen maar! Binnen enkele minuten is de mat volledig opgeblazen en klaar voor gebruik. En dankzij het snelle luchtafvoersysteem is het ook gemakkelijk om de mat weer leeg te laten lopen en op te bergen. Naast comfort en duurzaamheid.

Veelgestelde vragen over de Campingslaapmat, ultralicht luchtbed, ingebouwde compressiepomp, opblaasbare slaapmat, compact voor buiten, waterdicht

De Campingslaapmat, ultralicht luchtbed, ingebouwde compressiepomp, opblaasbare slaapmat, compact voor buiten, waterdicht is 65 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Campingslaapmat, ultralicht luchtbed, ingebouwde compressiepomp, opblaasbare slaapmat, compact voor buiten, waterdicht is een 1-persoons slaapmat.

De Campingslaapmat, ultralicht luchtbed, ingebouwde compressiepomp, opblaasbare slaapmat, compact voor buiten, waterdicht is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Campingslaapmat, ultralicht luchtbed, ingebouwde compressiepomp, opblaasbare slaapmat, compact voor buiten, waterdicht weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Campingslaapmat, ultralicht luchtbed, ingebouwde compressiepomp, opblaasbare slaapmat, compact voor buiten, waterdicht is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten