Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken en Reparatieset

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken en Reparatieset is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 6665 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken en Reparatieset

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

6665 g

Breedte

99 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken en Reparatieset

Deze complete luchtbedset is perfect voor een goede nachtrust, zowel binnen als buiten. Het luchtbed heeft een comfortabele afmeting van 99 x 191 x 46 cm en wordt geleverd met een handige elektrische pomp. Met slechts één druk op de knop is het luchtbed binnen enkele minuten volledig opgepompt, zodat je snel kunt genieten van een heerlijk zacht en stevig slaapoppervlak. Maar dat is niet alles! Bij deze set ontvang je ook een bijpassend hoeslaken, zodat je direct kunt genieten van extra comfort en hygiëne. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt op de huid en zorgt voor een aangename slaapomgeving. Daarnaast wordt er een handig reparatiesetje meegeleverd, zodat je eventuele lekken snel en gemakkelijk kunt dichten. Zo ben je altijd voorbereid op onverwachte situaties en kun je optimaal genieten van je luchtbed. Of je nu gaat kamperen, logees ontvangt of gewoon een extra slaapoptie wilt hebben, deze luchtbedset is de ideale keuze. Het luchtbed is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en langdurig gebruik. Met de elektrische pomp, het hoeslaken en het reparatiesetje ben je voorzien van alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en zorgeloze slaapervaring. Waar wacht je nog op? Haal deze complete luchtbedset nu in huis en geniet van een goede nachtrust, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over de Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken en Reparatieset

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken en Reparatieset is 99 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken en Reparatieset is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken en Reparatieset is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken en Reparatieset weegt 6665 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken en Reparatieset is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten