Camping isomat, outdoor, 14 cm dik, zelfopblazend, met voetpers, pomp, duurzaam, waterdicht luchtbed voor wandelen,

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Camping isomat, outdoor, 14 cm dik, zelfopblazend, met voetpers, pomp, duurzaam, waterdicht luchtbed voor wandelen, is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Camping isomat, outdoor, 14 cm dik, zelfopblazend, met voetpers, pomp, duurzaam, waterdicht luchtbed voor wandelen,

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

65 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Camping isomat, outdoor, 14 cm dik, zelfopblazend, met voetpers, pomp, duurzaam, waterdicht luchtbed voor wandelen,

Deze zelfopblazende campingmat is niet alleen dikker, maar ook comfortabeler dan ooit tevoren. Met een indrukwekkende dikte van 14 cm na het opblazen, biedt deze mat een optimale ondersteuning en veerkracht. Of je nu springt, zit, op je zij slaapt of ligt, je zult je nooit ongemakkelijk voelen. Bovendien kan deze mat maar liefst 300 kg aan gewicht dragen, waardoor het geschikt is voor mensen van alle groottes. Het opblazen en leeglopen van de mat is een fluitje van een cent. Met behulp van de meegeleverde voetpomp duurt het slechts 40-60 seconden om de mat volledig op te blazen. En wanneer je klaar bent, hoef je alleen maar de ontluchtingsstop te openen en de lucht zal in enkele seconden worden afgevoerd. Daarnaast is deze mat voorzien van een ergonomisch geïntegreerd ontwerp, inclusief een speciaal kussen dat perfect aansluit op de ronding van je hoofd en nek. De verhoogde zijkanten van de mat zorgen voor een betere ondersteuning en balans, waardoor je beschermd bent tegen omvallen. Wat deze mat echt uniek maakt, is dat het kussen is verbonden met de mat zelf. Hierdoor heb je altijd het comfort van een kussen binnen handbereik, zonder dat je er een apart hoeft mee te nemen. Of je nu gaat wandelen, kamperen of gewoon een dagje in de buitenlucht doorbrengt, deze duurzame en waterdichte campingmat is de perfecte met.

Veelgestelde vragen over de Camping isomat, outdoor, 14 cm dik, zelfopblazend, met voetpers, pomp, duurzaam, waterdicht luchtbed voor wandelen,

De Camping isomat, outdoor, 14 cm dik, zelfopblazend, met voetpers, pomp, duurzaam, waterdicht luchtbed voor wandelen, is 65 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Camping isomat, outdoor, 14 cm dik, zelfopblazend, met voetpers, pomp, duurzaam, waterdicht luchtbed voor wandelen, is een 1-persoons slaapmat.

De Camping isomat, outdoor, 14 cm dik, zelfopblazend, met voetpers, pomp, duurzaam, waterdicht luchtbed voor wandelen, is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Camping isomat, outdoor, 14 cm dik, zelfopblazend, met voetpers, pomp, duurzaam, waterdicht luchtbed voor wandelen, weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Camping isomat, outdoor, 14 cm dik, zelfopblazend, met voetpers, pomp, duurzaam, waterdicht luchtbed voor wandelen, is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten