1. kamperen
  2. Camping isomat matras zelfopblazende isomat outdoor opblaasbare luchtmatras isomat ultralicht voor wandelen kamperen en

Camping isomat matras zelfopblazende isomat outdoor opblaasbare luchtmatras isomat ultralicht voor wandelen kamperen en

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Camping isomat matras zelfopblazende isomat outdoor opblaasbare luchtmatras isomat ultralicht voor wandelen kamperen en is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Camping isomat matras zelfopblazende isomat outdoor opblaasbare luchtmatras isomat ultralicht voor wandelen kamperen en

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

63 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Camping isomat matras zelfopblazende isomat outdoor opblaasbare luchtmatras isomat ultralicht voor wandelen kamperen en

Geef jezelf het comfort dat je verdient: ons revolutionaire zeshoekige ontwerp is speciaal ontwikkeld met behulp van body mapping-technologie. De luchtkamers met variabele druk ondersteunen ergonomisch al je drukpunten en bieden de hele nacht door uitstekend comfort en ondersteuning, ongeacht je slaaphouding. Deze isolerende campingmat is een absolute must-have voor elke kampeeruitrusting die luxe en comfort belangrijk vindt, omdat hij comfortabel en toch lichtgewicht is. Hij kan eenvoudig worden opgerold en meegenomen tijdens al je reisavonturen. Geniet ten volle van het leven: deze outdoor slaapmat kan gemakkelijk worden opgeblazen met behulp van onze opblaaszak. Hij heeft een dubbelwerkend, lekvrij luchtventiel voor het snel opblazen en leeg laten lopen van de matras. Dankzij het lichte en compacte formaat zul je geen last hebben van rugpijn tijdens het dragen in je rugzak. Dankzij de isolatie zorgt deze mat voor een optimale nachtrust tijdens elk type avontuur, of het nu gaat om wandelen, kamperen, backpacken en meer. Duurzaamheid voor altijd: deze isomat is gemaakt van hoogwaardige outdoor materialen zoals 40D-nylon. Hij is voorzien van warmte-isolatie om je lichaam warm te houden, zelfs op koude winterse vloeren. De mat is 100% waterdicht en biedt langdurige bescherming tegen vocht en de elementen.

Veelgestelde vragen over de Camping isomat matras zelfopblazende isomat outdoor opblaasbare luchtmatras isomat ultralicht voor wandelen kamperen en

De Camping isomat matras zelfopblazende isomat outdoor opblaasbare luchtmatras isomat ultralicht voor wandelen kamperen en is 63 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Camping isomat matras zelfopblazende isomat outdoor opblaasbare luchtmatras isomat ultralicht voor wandelen kamperen en is een 1-persoons slaapmat.

De Camping isomat matras zelfopblazende isomat outdoor opblaasbare luchtmatras isomat ultralicht voor wandelen kamperen en is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Camping isomat matras zelfopblazende isomat outdoor opblaasbare luchtmatras isomat ultralicht voor wandelen kamperen en weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Camping isomat matras zelfopblazende isomat outdoor opblaasbare luchtmatras isomat ultralicht voor wandelen kamperen en is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten