Escapepool

Recreatiecentrum Escapepool heet je hartelijk welkom aan de Groenendaal 2 in Harmelen.

Meer informatie over Escapepool in Harmelen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escapepool aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escapepool en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Harmelen, spreekt Escapepool tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Groenendaal 2 in Harmelen. Telefonisch is Escapepool te bereiken via 31 6 54744340 en op de website https://www.escapepool.nl/?utm_source=lokaal&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escapepool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escapepool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escapepool

Bezoekers bekeken ook